Jan Van Dyck wint Grote Prijs

Afgelopen weekend werd er in de Katershoeve gestreden voor de Grote en Kleine Tour titels.

De Grote Tour winst kwam daarbij op naam te staan van Jan Van Dyck. Hij was een van de zeven combinaties die foutloos wist te blijven in het basisparcours. Vijf combinaties daarvan konden de nul op het scorebord behouden na de barrage. Van deze vijf was Jan Van Dyck de snelste met Eristoff van de Zuuthoeve. Hij legde de barrage af in een tijd van 37,30 sec. Steven Vermeiren greep net naast de winst met zijn paard STB Fleuri Van De Koekelberg in een tijd van 37,79 sec. Stephanie Goemaere en Dolce Vita sloten het podium af met een derde plaats in een tijd van 39,91 sec.  

De winst in de Kleine Tour werd gegrepen door Nico Van Der Plaetsen, hij reed zijn gekende Ultra Blue J (Mister Blue) in een tijd van 29,28 seconden naar de finish. Leonie Aertsen zat hem op de hielen met Hooghoeve’s Granada in een tijd van 30,29 sec. Op een derde plaats eindigde Michael Korompis in het zadel van Kalisto met een tijd van 31,85 sec.

De klasse 5 werd op zaterdag gewonnen door Hanne Van Linden met Excellance en op zondag gingen Joke Van Inderdael en Jiro met de beker naar huis.All rights reserved © 2019 Vlaamse Onafhankelijke Ruiters - Design by PWEB