Jumping Mechelen

Voor de derde keer op rij wint de K.VOR het Belgisch interprovinciaal kampioenschap in Mechelen

VOR wint interprovinciaal kampioenschap in Mechelen
 

In Mechelen werd zonet de laatste rubriek van de dag op de B-piste afgewerkt. Het ging om het interprovinciaal kampioenschap dus de zenuwen bij de verschillende provincies stonden hoog gespannen. 

De grote winnaar werd uiteindelijk de K.VOR. Het team bestaande uit Steve Auwuers (Extreme M), Jan Caers (Coming Home Z), Laurent Nuyens (Zalando van het Schaarbroek Z) en Christoph Verheyen (Little Indian) kregen een totaal van vier strafpunten na de twee omlopen. Hiermee hadden ze een ruime voorsprong op alle concurrentie.

De tweede plaats was voor de WVUR met Paris Vandousselaere (Joske F), Bart Jay Junior Vandecasteele (Esprit De L'Esprit Z), Janne Devriendt (Jacinta Magdalon) en Karel Olbrechts (Lindex Van T Ongereet) als teamleden. Zij sprokkelden in totaal tien strafpunten bij elkaar wat hen dus de zilveren medaille opleverde. 

De HROV eindige op de derde plaats. Het team van Kevin Meersman (Indezz M), Ruben de Grave (Elegance Du Tresor Z), Celine Sillis (Kobra Db) en Anouk de Proft (mOnaco Du Chablis) verzamelde in totaal 12 strafpunten. 

All rights reserved © 2021 Vlaamse Onafhankelijke Ruiters - Design by PWEB