Nico Van Der Plaetsen oppermachtig 03/07/2018

Maar één combinatie wist dubbel foutloos te blijven in de Klasse 6 GT van Horse Hotel De Wouwerse Velden. Die eer was weggelegd voor regerend V.O.R. kampioen Nico van der Plaetsen. Hij bracht Ultra Blue J probleemloos aan de finish in 36,24 sec. Ook Dimitry van Looveren en Pieter van den Bergh wisten een ticket tot de barrage te bemachtigen. Voor Van Looveren was er een tweede plaats na 4 strafpunten in 37.15 sec met Felinka. Van den Bergh volgde als derde met Godlike van de Kapel met 8 strafpunten in 36.75 sec.

Op zaterdag was het Luc Nuyens die de klasse 6 KT op zijn naam schreef door dubbel foutloos af te klokken in 29.73 sec. In een barrage met 18 was hij in het zadel van Garry van de Pertjeshoeve ruim 4 seconden sneller dan de concurrentie. Jan Stoffelen veroverde zilver met l'Esprit in 33.49 sec. Hij bleef zo voor op Karen Oris die met Orphe vd Karmenhoek Z afklokte in 33.68 sec.

In de klasse 6 KT op vrijdag ging de hoogste eer naar Bieke Bertels met Jana Di Cantero. Zij kwamen aan de finish in 32.92 sec. Nick Moyaert volgde aan de teugels van Gerre vd Litzemaere op de tweede plaats in 32.99 sec. Julie Ooms bemachtigde de derde plaats met Diarado-son Z in 33.45 sec.

De klasse 5 rubrieken werden gewonnen door Nick Van Hoydonck met Bluebery en Luc Nuyens met Garry van de Pertjeshoeve.All rights reserved © 2019 Vlaamse Onafhankelijke Ruiters - Design by PWEB