Opnieuw Nico Van Der Plaetsen

Net als twee weken geleden was het Nico Van Der Plaetsen die afgelopen weekend de Grote Tour zege op zijn naam schreef tijdens de VOR Equimasters. In het zadel van zijn Ultra Blue J (Mister Blue) was hij in 33,51 sec de snelste van 17 barragisten. Sebastian De Beuckelaer bleef met Curiosa van Silco ook dubbel foutloos en volgde op de tweede plaats in 34,9 sec. De derde plaats werd weggekaapt door Dries van der Linden. Hij kwam in het zadel van Fellow van ‘t Moerven (Zirocco Blue VDL) aan de meet in 36,13 seconden. Bart Anthonissen was met Mira F (I’m Special de Muze) de laatste dubbel foutloze combinatie in 37,79 sec.

Op zaterdag was het Ellen Geilfuss, die met Kenya Van De Kleinheide de overwinning binnenhaalde in 30.18 sec in de klasse 6 Kleine Tour. Nick Adriaensen volgde met Labelle vd Middelstede op 30.28 sec en bleef zo voor op Niels Fockaert die met Coco Van Den Aard Z in 31.57 sec afklokte.

De klasse 6 KT werd vrijdag dan weer gewonnen door Daphne Lucidarme met Linguini de la Pomme. Zij kon hier Laurens Matthysen met Be Cool G en Nico Van Der Plaetsen met Ultra Blue J voorblijven.

In de klasse 5 gingen de overwinning naar Ulrike Jochems met C'est Elle Z en Leen van Thielen met Falouche. 
All rights reserved © 2019 Vlaamse Onafhankelijke Ruiters - Design by PWEB