Pieter Kenis heer en meester in HorseHotel 15/05/2018

 Afgelopen weekend waren we te gast in HorseHotel De Wouwerse Velden waar Pieter Kenis heer en meest was in de Klasse 6 Grote Tour. Maar drie van de 33 ruiters wisten foutloos te blijven, waaronder Kenis tweemaal. Met Kapri de la Drie was hij de beste in 43,72 seconden terwijl hij met Kussica ’T’ tweede werd in 47,06 seconden. Voor Michael Korompis en Geban van Beek was er een derde plaats in 52,6 seconden.Op zaterdag was het nog Nico Van Der Plaetsen die met Ultra Blue J de klasse 6 Kleine Tour wist te winnen in 36,6 sec. Hij werd kort opgevolgd door Mark Voeten die For Queen & Country WZ aan de finish bracht in 36,74 sec. Dimitry Van Looveren en Felinka tekenden voor de derde plaats in 38,1 sec.

Vrijdag’s was het Ellen De Swert die de Klasse 6 KT op haar naam schreef met Escape in 28,51 sec. De amazone bleef zo net geen seconde voor op Senne Leys met Dermie. Kirsten Rombouts en Game Over kwamen over de finish in 29,94 sec, goed voor de derde plaats.

De Klasse 5 proeven werden gewonnen door Laurence Van Tilborg met Lokita en Thomas Mertens met Frivolle van het Eelshof.
All rights reserved © 2019 Vlaamse Onafhankelijke Ruiters - Design by PWEB