Sebastiaan De Beuckelaer pakt winst Jumping aan de Vaart

45 combinaties kwamen aan de start in de klasse 6 Grote Tour van Jumping aan de Vaart. Elf onder hen kwalificeerden zich voor de barrage. Slechts twee combinaties wisten ook in de barrage de nul op het scorebord te behouden. Sebastiaan De Beuckelaer en Kylena vd Wolfskooy (Thunder van de Zuuthoeve x Cumano) kruisten de eindmeet foutloos in 32.35 seconden, wat goed was voor de overwinning. Stephanie Goemare zette met Dolce Vita (Ogano Sitte x Wisconsin van de Cruyenvelden) de tijd stil op 34.04 seconden en eindigde hiermee op de tweede plaats. Laurens Matthysen en Be Cool G (Verdi x Heartbreaker) deden het beduidend sneller in 29.49 seconden, maar een balk verwees hen naar de derde plaats.

Op zaterdag werd de klasse 6 Kleine Tour gewonnen door Bert Linten en Dutch. Sofie Janssens nam de tweede plaats in met Anybody en Matthias Hens eindigde derde met Magnum D’Avena Hombré. In de KT reeks van vrijdag waren Patrick Spits en Javanna Van de Torredreef de allersnelsten. Ze werden op de voet gevolgd door Jan Caers, die zowel tweede als derde finishte met Kyla-W en Coming Home Z.

Klasse 5 werd op zaterdag gedomineerd door Mike Hosewol (Anette) en op zondag door Yoren Maes (Dolce Vita MM).  All rights reserved © 2019 Vlaamse Onafhankelijke Ruiters - Design by PWEB