Steve Auwers wint klasse 6 GT in Bonheiden 08/05/2018

Vijf van de vierenveertig combinaties wisten zich voor de barrage in de klasse 6 Grote Tour te plaatsen. Enkel Steve Auwers en Laurence Van Tilborg wisten daarin opnieuw foutloos te blijven! Auwers klokte met Extreme M af in 39,09 sec en bleef zo voor op Van Tilborg met Kentukie-K. Stephanie Goemaere en Topaas d'Edouard Joly, dit seizoen al goed voor twee GP-overwinningen, eindigden op de derde plaats. De top vijf werd vervolledigd door Andres Felipe Cepeda met Tilda D'Evora en Wim Vinckx met Judyan T van het Herdershof.
 
Op zaterdag was het Danny Van Es die de klasse 6 KT op zijn naam schreef. Met Zico V was hij sneller dan met Hamilton, waardoor hij de eerste en tweede plaats bezette. Bert Linten volgde met Dutch op de derde plaats.
 
Op vrijdag was het Ellen De Swert die met Escape de klasse 6 KT won. Danny Van Es en Zico V namen de tweede plaats voor hun rekening. Voor Jan Caers en Coming Home Z was er een derde plek. 
 
Bij de 6-jarige paarden won Danny Van Es met Mabou, voor Lotte Luyten met Chalkidiki ED Z. Axelle Koninckx vervolgde op plaats drie met Maaike 111. 
 
Klik hier voor alle uitslagen.
All rights reserved © 2019 Vlaamse Onafhankelijke Ruiters - Design by PWEB