Werner Dierckx wint GP Dena Stables 30/05/2017

Auteur: Friant Jan
 
 

Werner Dierckx pakt eindzege in VOR Grote Prijs bij Dena Stables   

Werner Dierckx heeft van het weekend de VOR Grote Prijs in de GT klasse over 1.25m bij Dena Stables op naam geschreven. In een barrage met zes combinaties snelde de ruiter voor Tim Claes en Jaqueline Es naar de overwinning op de zonnige middag.

In het zadel bij Funny Girl bleef Dirckx de concurrentie bijna een seconden voor met zijn foutloze rit van 47.51 seconden. Tim Claes deed nog een verwoede poging om goed mee te komen maar kwam met zijn Davincy vd E (v. Cardento) niet verder dan een foutloze rit in 48.49 seconden die beloond werd met een tweede plaats. De derde plaats ging naar Jacqueline Es die haar Urielle vd Leeuwerk (v. Lys de Darmen) in 49.05 seconden rond stuurde.

De top vijf van de Grote Prijs werd compleet gemaakt door Adriaensen Nick (Jitsu vd Middelstede) en Dimitri Taeijmans (Irish Kiss 111).

Op zaterdag was het Wim Vinckx die de hoogste proef,  over 1.25m hoog, nipt wist te winnen. In 31.90 seconden was hij met Chupa Chup (v. Kashmir van Schuttershof) twee honderdsten van een seconden sneller dan Sofie Janssen in het zadel van Anybody. Dirk Vinckx sprong naar een mooie derde plaats. Hij kwam met Javier vd Donkhoeve (v. Vivaldi Du Seigneur) in 32.69 seconden aan de finish.

De andere klasse 6 KT rubriek over 1.25 werd een prooi voor Guy Janssen. Op de rug van Evert bleef de ruiter in 28.06 seconden Charline Vandergeeten en Attack Z voor. Denise Dergent kwam met Navar De Reve in 29.95 seconden als derde over de eindstreep.

1.15m
1. Sam Versmissen – Dingena
2. Kamille Van Bunder – Elucar V.e.
3. Niels Fockaert – Karida van den Aard Z

1. Stephanie Steenssens – Casper Van het Broekdal
2. Lisse Bosch – Khada’s Kristal B
3. Sharon Doms – Carebino

1.05m
1. Sam Versmissen – Bashir
2. Merel Van Assche – Cyrus Z
3. Sam Versmissen – Zalve B

1. Kaat Willems – Faith van de Werf
2. Margaux Vanoillie – Elmex van ’t Laerhof
3. Tom Looymans – Dinga

Kijk hier voor alle resultaten. 

All rights reserved © 2019 Vlaamse Onafhankelijke Ruiters - Design by PWEB